Menu

Menu

Warm buffet 

20.00

Koolrolletjes met kalfsvlees, risottorijst en eekhoorntjesbrood, huzarensalade,  diverse warme en koude amuses

Voorgerecht

8.00

Scandinavische mosterdsoep met zalm en soepstengels

Franse foie gras met geroosterde kruidenbrood en vijgenjam

Hoofdgerecht

23.00

Franse geroosterde eendenborst, aardappelpuree met zwarte truffel 

Dessert

7.00

Honingtaart met zwarte chocoladesaus

Cocktails

9.00

Gin & Tonic op zijn Italiaans (gin, tonic, Italiaanse kruiden)

Australiana Spritz (Rose gin, vermout, prosecco) 

Rode wijn

4.00/6.00

Château La Bourrée, Castillon Côte de Bordeaux, 2019

Château Fleur Balestre, Castillon Côte de Bordeaux, 2020                  

Witte wijn

4.00

Château Terre Blanque, entre deux mers blanc, 2020

Champagne

6.00

Lheureux Plékhoff, premier cru, 2020

Koffie/the/frisdrank/water, etc

2.00